HJELP..

Jeg får ikke sove.  :(  Jeg sitter her i senga med en digg flanell bukse ellernoe, siden jeg glemte den bjørnborg buksa hos mamma ...  Og så har jeg på meg pappas vekter t-skorte, med føttene under dyna og pc-en på fanget. Men serr, hallo, nå skal jeg fortelle noe skikkelig  ekkelt.. 

Til morran i dag så jeg ut stue vinduet og så jeg at det var fotspor som hadde gått helt inntil vinduet.. Liksom, er det noen som har stått å sett inn vinduet?  Så var jeg innpå kjøkkenet så var jeg inne på kjøkkenet i går kveld og da var det ingen ute sant.. Så snur jeg ryggen til vinduet for å hente noe i kjøkkenskapet, og da.. Da smeller det plutselig i vinduet.. Akkurat som om noen skulle tatt hånden sin å dunka den inn i vinduet å gått.. Jeg skvatt til å gikk å la meg til Helen igjen.. Så hører jeg at det noen som går utenfor vinduet...  Så begynner gardinen å gå litt innover, så hører jeg masse lyder fra vinduet. Jeg roper hallo, så blir det stille. Jeg hørte bare 1-2 bilder kjøre på veien litt lenger ut. Så kommer det masse lyder fra gangen. (liksom vi bor i sånn "blokk" i 1etasje) Jeg hører ytterdøra (felles døra, liksom den som går inn til gangen i mellom husene)    Jo, jeg hører ytterdøra som smeller. Den gikk opp, og så igjen.. Jeg hører dette flere ganger,og mennesker ellernoe som går rundt i gangen.. Sykt ekkelt. Jeg ligger bare rolig i sengen, prøver å ikke tenke på det som skjer. Men så blir jeg vekt til i dag da, og ser de fotsporene utenfor. Hallo, er det ikke sykt scary?  Synes det er drit ekkelt jeg.. Men liksom. Kan jo vært helt random, men det er fortsatt ekkelt ass.

Også hallo.. Når jeg satt her i sangen innpå rommet mitt så hører jeg plutselig sånn rare lyder.. Akkurat som om noen er med hest uten for, så var det bare jeg som hadde glemt så av Ipoden :L:L hahah..
Er det ikke sykt koselig bilde?  :D <3

Fra venstere: Helen (Hun er litt trøtt stakkars) , så er det meg, så kommer den søte kusinen min Ragnhild. 
Foresten Ragnhild har en blogg:  Ragnhild- My life in a blog! <----(Bare trykk på "Ragnhild-My life in a blog")
Det er lengesiden hun har skrevet, men følg med, kanskje hun begynner skrive igjen. (Y)

-ODA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

minnebrikke oda

minnebrikke oda

13, Porsgrunn

Halloisen. Jeg er en jente på 13år, 14 i februar. Jeg skriver om det som faller meg inn, og de som skjer. Dere må ikke tenke på skrive feila mine, noe som kommer til å komme mye av.. heh huff. Men jeg digger kommentarer. Og hvis dere synes bloggen er kjedelig så er det bare å komme med ider til blogging.. :)

Kategorier

Arkiv

hits