1.Juledag

Hei, jula var døds koselig (L) Hadde kjempeeee deilig mat osv :D <3 Legger ut bilder senere. Og dere veit jule treet, hahah, de gavene dere så var ikke alt , det ble dobbelt så mange gaver til, pluss at dere ikke så noen av de som var under treet og bak. :p Men som jeg sa så legger jeg ut bilder av jula og julegavene etter på (: 
btw, dere som skal være med på den gave greia har siste sjans til å bli med nå, bare skriv "jeg blir med" på kommentar feltet. Får å lese mer om "konkurransen" les lenger ned på bloggen.

Her kommer resultatet fra hårfarginga.

 Fy se etterveksten da.. :O  haha, ikke diss rotet til Helen på sia av bildet. 
Ja altså dette var "før" bildet asså. :))) Slitt farge.Ja, ikke så veldig velykka bilde men.. Men greit nok. Hva synes dere?  Hva var finest?  
etter bilde ;)

BTW, HUSK ANBEFALINGA DA.

Og får dere som ikke vet det så er det sånn at jeg tar å lager et eget innlegg av 3 blogger jeg synes er best av de3 som "melte" seg på. Skriver litt om de, og hva jeg synes er bra ved de, så det er bare å melde seg på. Du får sikkert flere lesere av de og vettdø ;) Ha fortsatt en god jul da :D

6 kommentarer

christine :)

25.des.2010 kl.15:50

god jul :D♥

♥ Amalie

25.des.2010 kl.16:04

Pusen min <3 alltid fin du!

oneby

25.des.2010 kl.17:07

Kjempe fin :)

Andrine - dodc

26.des.2010 kl.00:46

Tusen takk for venneforespørselen du sendte meg! koooslig ^^<3

Marte

26.des.2010 kl.13:30

kul blogg :) og en kul jente <3 ;)

Kuwl

26.des.2010 kl.13:47

kjempefin <3

Skriv en ny kommentar

minnebrikke oda

minnebrikke oda

13, Porsgrunn

Halloisen. Jeg er en jente på 13år, 14 i februar. Jeg skriver om det som faller meg inn, og de som skjer. Dere må ikke tenke på skrive feila mine, noe som kommer til å komme mye av.. heh huff. Men jeg digger kommentarer. Og hvis dere synes bloggen er kjedelig så er det bare å komme med ider til blogging.. :)

Kategorier

Arkiv

hits