Bildene fra julaften

Her kommer bildene fra julaften, gavene legger jeg i enda ett innlegg, eller så blir innlegget så langt .. :)))

bilde1: Helen Bare rev av gave papiret på alle gavene hennes, hahah :D Også bytta hu kjole 3ganger, og skifta klær fra hva hu fikk i gave. Goood, hun ble ihvertfall fornøyd (YYYY)


bilde 2: Cato som får en kjempeeeeeeee stor konfekt av pappa, + at han fikk vær sin gave fra Helen og Meg og en til sammen fra alle, det samme fikk Mona.

så kommer noen bilder fra jeg var julenisse :D hahha, synes jeg var kul jeg.. Jeg skulle gå å levere noen gaver til 2venner som Helen vet at jeg er godt kjent med, så hun at jeg gikk ut, men når hun gikk vekk fra vinduet, løp jeg inn og ned i kjelleren, skifte til maske og drakt, løpe ut og løpe rundt huset, dunke på vinduene helt til Helen så meg. Men den masken jeg hadde på hadde selvfølgelig ikke strikk så jeg måtte dytte den på plass flere ganger :L Haha, men heldigvis  merket ikke Helen det.

Helen var skikkelig redd eller flau først. hahahh, men jeg fikk hun til å sitte på fanget mitt da :DDet blei ikke så veldig vellykka face av meg da, men jeg overlever.. skulle liksom bare vise hva jeg hadde på meg ;D 
kjole: fra Smiths 800 trur jeg..
Smykke fra Filipinene ekte perler med slipt koral sten ellernoe, husker ikke hva det kosta.. 
Øredobber fra gullameen ellernoe, husker ikke hva de kosta.

Sokker fra Helen sitt klesskap. :P
Ermebond fra Fhilipine ekte perler, vetke hva det kosta jeg.. :P 

Hva synes dere? (:

Også sto vi på skøyter da :DDDDDMona med den sorte jakke, jeg med stripete og Helen med lilla :D Søteste søstre som finnes.Jeg kan isbalett på hockey skøyer ! :D haha


Beste storesøster du kan få. <3 
Fra venstre, meg og Mona. Haha, fine uttrykk du. Haha, køddebilde (::

3 kommentarer

Kuwl

26.des.2010 kl.16:26

fine bilder! :)
kjempefine bilder

mbrandth

26.des.2010 kl.18:22

Fiiiine bilder:D:D

Skriv en ny kommentar

minnebrikke oda

minnebrikke oda

13, Porsgrunn

Halloisen. Jeg er en jente på 13år, 14 i februar. Jeg skriver om det som faller meg inn, og de som skjer. Dere må ikke tenke på skrive feila mine, noe som kommer til å komme mye av.. heh huff. Men jeg digger kommentarer. Og hvis dere synes bloggen er kjedelig så er det bare å komme med ider til blogging.. :)

Kategorier

Arkiv

hits